Rasaduri profesionale de legume

Pregatire tavite alveolare pentru insamantareFerma legumicola ANDOSER produce rasaduri profesionale de legume de inalta calitate, putand asigura un flux continuu 12 luni/an. Toate rasadurile sunt produse in cadrul unei sere moderne asigurandu-se anumiti parametri: temperatura, umiditate, lumina, aerisire, izolare fito-sanitara impotriva oricaror agenti patogeni.

Pentru insamantari folosim seminte de legume hibrid, certificate de producatori de renume din Franta, Olanda, Israel. Producem o gama variata de rasaduri de legume:
• rasaduri de salata verde;
• rasaduri de tomate;
• rasaduri de ardei gras;
• rasaduri de varza;
• rasaduri de vinete;
• rasaduri de castraveti;
• diverse rasaduri legume la cerere.

Oferim servicii de consultanta post-vanzare

Pentru obtinerea unor recolte inalt productive, de buna calitate si cat mai timpurii este esentială calitatea rasadului la plantare.

De exemplu un răsad de tomate de inalta calitate produs de ferma legumicola ANDOSER îndeplineste următorii parametri de calitate:
• Vârsta cuprinsa între 45 zile (rasaduri extra-timpurii) – 70 zile;
• Prezinta aparitia primului buchet floral insa care nu este înflorit;
• Inălțimea cuprinsă între 20 – 30 cm;
• Rasadurile sunt erecte la plantare (nu se vor apleca după plantare datorită fragilității tulpinii);
• Sunt libere de virusuri, boli și dăunători (efectuam tratamente fitosanitare pe timpul vegetației răsadurilor; de exemplu unul din tratamentele pe care il efectuam este acela impotrica caderii plantelor);
• Nu prezinta carențe de macro sau microelemente (efectuam fertilizări radiculare și foliare pe tot parcursul dezvoltării răsadurilor);
• Nu sunt etiolate – foarte important asiguram o anumita cantitate de lumina in mod constant;
• Rasadurile sunt viguroase și prezinta un sistem radicular bine dezvoltat care ocupa întreg volumul de substrat;
• Nu prezinta deteriorări mecanice în urma manipulării sau orice astfel de stricăciuni;
• Plantele sunt turgescente (nu prezinta nici un aspect de ofilire);
• Rasadurile vor fi bine călite;

Producerea răsadurilor implică 2 etape tehnologice:
• Semănatul: insamantarile le realizam folosind substrat profesional si tavite alveolare;
• Repicatul: in ghivece rotunde cu dimensiunea 7x7x9 cm.

Avantajele achizitionarii unui rasad de legume de inalta calitate din cadrul fermei ANDOSER:

• Evitarea oricarei fel de pierdere, care mai ales in cadrul semintelor hibrid poate fi foarte mare;
• Asigurarea garantata a prinderii rasadului in momentul plantarii si ulterior dezvoltarea rapida a plantei;
• Prin producerea rasadurilor intr-un mediu steril, garantam lipsa oricaror boli sau agenti patogeni;
• Asigurarea unei productivitati ridicate;
• Asigurarea unei recolte calitative.

Pentru detalii tehnice sau solicitari de preturi va rugam contactati-ne la urmatoarele numere de telefon: 0723 583 185/ 0766 244 117 ori accesati sectiunea Contact din cadrul site-ului.

Share